Preloader

Οινάνθη Επιλογές

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, είμαστε δίπλα στον επαγγελματία αλλά και στον ιδιώτη, με περισσότερες από 1.150 γνωστές και premium ετικέτες αλκοολούχων και μη ποτών.

+30.24410-71354 [email protected] Λάμπρου Σακελλαρίου 24, Καρδίτσα

Ακολουθήστε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα

Title Image

Σχετικά με εμάς

Για τις ανάγκες του επαγγελματία, του σπιτιού, του επιχειρηματικού δώρου

Εμπειρία & Υπευθυνότητα

Στην κάβα ποτών Οινάνθη Επιλογές, μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία μας, προσπαθούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους, ιδιώτες και επαγγελματίες, να γνωρίσουν με υπευθυνότητα και σε βάθος, τον υπέροχο κόσμο του οίνου και των υπόλοιπων ποτών, των απολαύσεών τους, τόσο μέσα από επιλεγμένες ετικέτες, όσο και μέσα από την γνώση που μπορεί να αποκτηθεί για αυτά.

Η υπευθυνότητα στην κατανάλωσή τους δεν έχει παρά να προσφέρει την εμπειρία όμορφων στιγμών με την οικογένεια, φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Πρώτα από όλα, το κρασί είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, και η απόλαυσή του ζήτημα απόλυτα προσωπικού γούστου.

Εμπειρία

Εμείς, οι άνθρωποι πίσω από την Οινάνθη Επιλογές, δραστηριοποιούμαστε με πάθος στον χώρο της πώλησης ποιοτικών κρασιών και ποτών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο από το 1988

Επαγγελματισμός

Ειδικά για τα Ελληνικά κρασιά, μέσα από συνεχή αναζήτηση, παρακολουθήσαμε από κοντά, όλη την πορεία και την εξέλιξη του Ελληνικού αμπελώνα, συμμετέχοντας ενεργά σε γευσιγνωσίες και κριτικές, κρατώντας επαφές και χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους αξιόλογους παραγωγούς και τα οινοποιεία τους σε όλη την Ελλάδα.

Αξιοπιστία

Αποκτήσαμε γνώση και εξειδίκευση κι έτσι είμαστε σε θέση, μέσα από την εμπειρία μας, να επιλέξουμε και να σας προτείνουμε τους καλύτερους εκπρόσωπους του Ελληνικού αμπελώνα που θα μας εξασφαλίζουν πάντοτε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Εμπιστοσύνη

Με επαγγελματισμό και ολοκληρωμένη αισθητική άποψη στο επιχειρηματικό δώρο, έχουμε εξυπηρετήσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών, μικρών και μεγάλων εταιριών που εμπιστεύονται την ποιότητα και της υπηρεσίες μας.

Ποικιλία

Στεγαζόμαστε στην οδό Λάμπρου Σακελλαρίου 24 στην Καρδίτσα και μεταξύ άλλων, στον χώρο εκτίθενται σπάνια malt, gin, tequila, Ελληνικά αποστάγματα, delicatessen προϊόντα και από την πιο απλή αλλά κομψή συσκευασία δώρου, έως την πιο ιδιαίτερη, υπογράφοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις ευχές σας.

Δίκαιη Τιμολόγηση

Σε εποχές δύσκολες για όλους, κρατάμε την τιμολόγησή μας εκεί που πρέπει, βοηθώντας ιδιώτες και επαγγελματίες να γνωρίσουν με υπευθυνότητα το χώρο του ποιοτικού ποτού και δώρου.

Γιατί Οινάνθη

Στην κάβα ποτών Οινάνθη Επιλογές στην Καρδίτσα, σας προσφέρουμε τις πιο εκλεκτές γεύσεις οίνων και ποτών, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς των φίλων του κρασιού και του καλού ποτού. Δημιουργήσαμε την κάβα μας με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας, έχοντας ως στόχο η Οινάνθη να αποτελέσει την πιο ενημερωμένη κάβα στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλίας.

Σε μας θα βρείτε βραβευμένες ετικέτες κρασιών, premium γεύσεις ποτών, συλλεκτικά και προσεκτικά επιλεγμένα ποτά, που προσυπογράφουν οι καλύτεροι οινογνώστες! Γνωστές ετικέτες οίνου, δροσερές, φρουτώδεις και υπέροχα αρωματικές, αλλά και δημοφιλή ποτά, που διακρίνονται για την πολυτελή γεύση τους, κάνουν την Οινάνθη την πρώτη επιλογή σας.

Για Ιδιώτες και Επαγγελματίες

Από το 1988 εξυπηρετούμε δυναμικά την περιοχή της Καρδίτσας και όλη τη Θεσσαλία, με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα, απέναντι στον επαγγελματία και τον ιδιώτη καταναλωτή.

30 και πλέον χρόνια τώρα, βελτιώνουμε συνεχώς τις υποδομές και τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να μπορούμε να δίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε ανάγκη.

Εξυπηρετούμε cafe, bar, εστιατόρια, ταβέρνες, καφενεία, κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενες κατοικίες Airbnb, μίνι μάρκετ, περίπτερα, παντοπωλεία, κέντρα διασκέδασης, catering, χώρους εκδηλώσεων, υποστηρίζουμε κοινωνικές εκδηλώσεις (εγκαίνια, χοροεσπερίδες, γάμους, αρραβώνες κτλ), με όλη τη γκάμα των αλκοολούχων και μη ποτών άμεσα διαθέσιμη.

Στα χρόνια της λειτουργίας μας, έχουμε κατανοήσει πλήρως την κοινωνικά και επαγγελματική αξία που έχει το καλάθι δώρου. Δημιουργούμε προσωποποιημένα δώρα για κάθε περίσταση, με ετικέτες ποτών που αντιπροσωπεύουν και εσάς και τους αποδέκτες αυτών, καθιστώντας τα μια πραγματικά μοναδικά θετική εμπειρία.